nuffnang

Thursday, July 22, 2010

makan - makan



Puas dah jalan- jalan kat carrefour Bkt Rimau, Shah Alam ini, Singgah jab kat  Pak Hailam Kopitiam, nak tahu ape yang makanan yang sedap kat sini. Tengok pada menu nye sama je macam kopitiam yang lain seperti ayam lemak kari ayam, laksa, mee kari ,white kopi. Menariknya restoran ini menggunakan Dato. Misbon Sidek sebagai model bagi mempromosikan restoran ini.
nie laksa dan nasi lemak ayam kari yang kitaorang order,



kepada sesiapa yang ingin mengetahui lebih lanjut tentang Pak Hailam Kopitiam ini, boleh  la lawati website nye, klik disini








 
Restoran Nasi King ini terletak di Seksyen 9, Shah Alam di berhampiran dengan Plaza Masalam dan di belakang Hotel Concorde.
ini merupakan nasi beraini ayam goreng, yumm..yumm, 
 
suasana di dalam restoran, kami lebih selesa duduk di luar kerana lebih selesa dan berangin



ini air susu madu yang kawan pesan, orang baru kahwin kena minum minuman yang berkhasiat....

1 comment:

imanshah said...

salam ziarah, nice blog. lain dari yg lain