nuffnang

Saturday, June 8, 2013

The Legend Cherating




Jalan- jalan kat Cherating, Pahang.lama x pergi sini, masa kecik-kecik dulu je.
hantar kak long belajar kat maktab kuala terengganu, 
stay kat the legend cherantig
 ,booking kat agonda.com.


suasana dalam bilik yang kami stay,semua kemudahan lengkap, i-cond sejuk.tilam nice, deco pun menarik


kemudah bilik air pun lengkap, kemas dan  selesa



 pemandangan dari luar bilik ,nyaman rasa dengan angin bertiup dan bunyi ombak..

petang- petang jalan kat pantai  ada kolam renang, x mandi pun, pantai pun bergelora..
ombak tinggi.


 klik-klik

pantai dah x landai macam dulu, hakisan ombak.









malam jalan-jalan kat badar kuantan, hmmm pegi mana lagi East coast Mall la. 



makan kat Jonny steamboat.


 boleh tahan gak, sambal pun sedap,dah puas makan tgok  wayang kat gsc.




 singgah kat kedai cik ayu  bersama ngan cik adah (Kolej Pertanian Malaysia)
Cik Ayu dah x lama nak kahwin..

 sempat ngak makan ngan cik Ida mon2.
Banyak tul oder lauk, habis plak tu..isk..isk




 


 




No comments: