nuffnang

Friday, October 16, 2009

Jamuan Hari Raya Kolej Pertanian Malaysia 2009

pada 15hb oktober 2009, berlangsung majlis jamuan hari raya bertempat di Kolej Pertanian Malaysia Jalan Langgar, Kedah.Majlis disertai oleh kakitangan dan pelatih kolej dari sg. petani, bkt. tangga, jln langgar dan pulau sayap. Keistimewaan majlis ini adalah hidangan disediakan di gerai- gerai mengikut negeri- negeri di malaysia dan disediakan oleh pelatih sendiri. Antara makanan yang disajikan ialah laksa kedah, mee bandung,keropok lekor, kuih tradisional, rojak, ais krim, cendawan goreng, puding ,sate, dan tak sah kalau tak de ketupat, lemang beserta dengan kuah kacang dan rendang ayam.
team siswazah tani bergambar
dalam kemeriahan menyambut hari raya, tuntutan agama perlu diutamakan.
suasana maljis hari raya kolej pertanian malaysia
cuaca pada petang tu sanggat cerah dan panasssss.

kepelbagaian makanan menyebabkan tiada lagi makanan yang boleh parking dalam perut ini lagi.
ceduk elok-elok kuah laksa tu nanti tumpah lak.
kuih-muih tradisional juga dijamu
wah... macam best je tu, nak satu.
yang pakai cermin mata hitam tu, macam over je..
'team makan' ingin berjuang untuk menyelamatkan perut sendiri yang kelaparan...serang

2 comments:

iema said...

rindu kat kawan2 bilik 14..dorm gurl...
meriahnyew...

Anonymous said...

asalamualaikum...
saudara...sya nk bertanya...
mcm mna sye nk mohon msuk ke KPM...?
sye teringin sngt nk msuk dan sye seorang lpasan SPM....blhkah saudara membantu...?...
tlng bals dia e-mail
searchamy49@yahoo.com...
skian, terima ksih...